Lente/Zomer 2015
Cel 0.10.
Workshops.
Waar/ Wanneer.
Algemene voorwaarden

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Cels Makke
Vrijdagmiddag Cels Makke met een beetje hulp!!


Elke vrijdag middag staat de deur van Cels Makke open voor al uw vragen op hobby-gebied. Tussen 14:00 uur en 17:00 uur kunt u tegen een vergoeding van € 5,00 aanschuiven aan de tafel en gebruik maken van het aanwezige gereedschap.

Je hebt al een tijd lang  in je hoofd dat je dit jaar je eigen kerstkaarten wilt maken, maar op een of andere manier komt het er gewoon niet van. Of je hebt de juiste stempels niet of ander materiaal dat je graag wilt gebruiken. Neem je papier mesje schaar en alles wat je denkt nodig te hebben mee naar de Blokhuispoort en schuif aan bij de tafel van Cels Makke.
Met proffesionele ondersteuning en tips zul je versteld staan van het eindresultaat. Samen maken we af waar je zelf nooit aan toe kwam.
Er staat op vrijdagmiddag een tafel vol spullen klaar om te gebruiken. Er is een snijmachine, er zijn stempels en inktkussens. Je kunt gebruik maken van het scoreboard en van de envelopmaker.
Materiaal om te verbruiken moet je zelf meenemen. Zoals papier, borduurzijde ed.
Mocht je iets nodig hebben waarvan je niet zeker weet of het aanweig is? Stuur dan vooraf even een e-mail berichtje of bel even. Dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen.
Opgeven is niet nodig als je met 1 of 2 personen komt. Wil je met een grote groep iets exclusiefs komen doen, neem dan even contact op via de e-mail.
Zie je op vrijdagmiddag!!!!